Magasinering i Helsingborg

Behöver du mer utrymme? Cityförrådet erbjuder billig magasinering i Helsingborg. Vi finns både i Helsingborg Centrum och i Råå i södra Helsingborg. Här kan du magasinera dina prylar och möbler hur länge du vill.

Vi erbjuder prisvärd self storage och magasinering i Helsingborg

Oavsett om du behöver self storage för temporär förvaring under en flytt, säsongsförvaring eller om du behöver mer långsiktig magasinering av möbler eller andra prylar så har vi en perfekt lösning till dig. Vi erbjuder mycket prisvärd magasinering i Helsingborg Centrum. Vi finns även i Råå och i Hasslarp strax utanför Helsingborg. Det spelar ingen roll om du behöver lagra eller magasinera några få kartonger eller hela ditt bohag, vi har flera olika storlekar på våra self storage förråd som passar för alla typer av föremål.

Våra förråd för magasinering är utrustade med passagesystem och kameraövervakning för att säkerställa att dina tillhörigheter förvaras tryggt och säkert. Du har alltid enkel åtkomst till magasineringen när du behöver det. Våra priser är mycket prisvärda och vi erbjuder flexibla hyresalternativ. Du betalar endast för den lagringsplats du behöver, och vi har inga dolda avgifter. Boka magasinering enkelt online eller kontakta oss via mail eller telefon om du har några frågor.

Vad kostar magasinering?
Magasinering i Helsingborg kostar från 330kr i månaden. Det beror givetvis på hur mycket som du behöver magasinera.

Boka magasinering online eller läs mer om våra anläggningar

Magasinering Helsingborg Centrum
Magasinering i Råå
Magasinering i Hasslarp

Kontakta oss:
Tel: 073-250 13 41
E-Post: info@cityforradet.se

Magasinering Helsingborg centrum

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber