Om cityförrådet

Cityförrådet för oss betyder ett förråd nära dig. En stad, city, har ett centrum. Det är kunden som står i centrum när ni ska hyra våra förråd. Vi har därför utarbetat en hemsida där ni kan i lugn och ro undersöka om Cityförrådet är det bästa alternativen för er.

Hyra förråd ska vara enkelt och nära dig.
Cityförrådet är en smart och enkel lösning för förvaring utanför hemmet. Vi har 18 anläggningar i Sverige. På vår hemsida kan du vilka platser, vilket utrymme som passar dig bäst och fyller dina behov. Vi erbjuder förråd från 1 – 20 m² eller större, vilket du har fri tillgång till dygnet runt, alla dagar, året om.

Cityförrådets måtto är god service.
Vårt motto är att kunna ge den bästa service till våra kunder, att ni känner er trygga när ni väljer Cityförrådet. Vi har därför personlig visning av våra anläggningar när ni vill hyra förråd.

Cityförrådet är medlemmar i branschföreningen SSA Sweden.
Med vårt medlemskap i Self-Storage Association Sweden vill vi garantera det bästa för våra kunder. SSAS har tillsammans med den europeiska branschorganisationen och svenska SIS (Svenska institutet för Standard), tagit fram allmänna bestämmelser, försäkringsvillkor och hyreskontrakt.

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber