Ytterligare en ny anläggning till Höganäs

12 dec 2022 - Kevin

I samband med Höganäs växer så växer även Cityförrådet. Vi har precis förvärvat en ny fastighet i Höganäs där vi skall inreda 1800 kvm med förråd i olika storlekar. Adressen är Nygårdavägen 1, 263 91 Höganäs.

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber