Self Storage

Vi erbjuder self-storage förråd och utrymme till både företag och privatpersoner runt om i flera svenska städer. Oavsett om du skall flytta, renovera huset eller om du bara behöver bättre ordning och reda i tillvaron, så finns vår Self Storage här för att hjälpa för dig. Vi förstår hur viktigt det är att ha tillgång till ett säkert och pålitligt förråd och vi vill gärna erbjuda en bra lösning för just dina utrymmesbehov.

Behöver du extra utrymme för dina saker?

Cityförrådet har self storage runt om i hela Sverige. Våra anläggningar finns både i små och stora städer från norr till söder. Klicka här för att se våra self storage och förrådsanläggningar i Sverige.

Vi erbjuder en mängd olika storlekar på våra self storage förråd. Oavsett om du bara har några få lådor
eller om det gäller större saker som möbler som behöver förvaras så har vi alternativ som passar dig. Vi förstår att tillgänglighet är viktigt så våra förråd är utformade för att vara lättillgängliga och nära till city. Vi lägger också stort vikt på säkerheten. Flera av våra Self Storage förråd är utrustade med övervakningskameror och larm för att se till att dina ägodelar är i säkert förvar.

Self Storage i Sverige

Vad betyder self storage?

Self storage är en typ av förråd och förvaringstjänst där privatpersoner, företag och organisationer kan hyra utrymme för att lagra olika saker. Det kan vara allt från möbler och personliga tillhörigheter till dokument, inventarier eller andra saker som behöver förvaras (storage) säkert under en viss tid.

Via self storage har man själv tillgång till sina förråd lagringsenheter. De kan komma och gå när de vill för att lägga till eller ta bort föremål från sina utrymmen. Detta ger en hög grad av flexibilitet och bekvämlighet för dem som använder tjänsten.

Self storage-anläggningar erbjuder olika storlekar på enheter för att möta olika behov. Vissa enheter kan vara små, lämpade för att förvara några kartonger eller mindre föremål, medan andra kan vara mycket större och passa för möbler eller större mängder föremål.

Boka self storage i Sverige

Boka self storage enkelt online. Vi finns runt om i hela Sverige.

Vår personal står redo att hjälpa dig med allt du behöver för att göra din Self Storage-upplevelse så smidig som möjlig. Så oavsett om du är en privatperson som behöver extra förvaringsutrymme eller ett företag som behöver organisera inventarier, arkiv eller utrustning, har vi den perfekta Self Storage-lösningen för dig.

Läs mer om att hyra förråd.
Vi är proffs på storage och finns oftast mitt i city i en svensk stad nära dig.

Storage i city Storage plats i city

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber