Ni vet väl om att vi finns på Facebook

25 jan 2024 - Marcus Kårebrand

Vi vill finnas där våra kunder finns och därför har vi givetvis en Facebook-sida. Här lägger vi ut nyheter och annat kul som vi tror att ni vill veta. Ta en titt här och följ oss gärna för att inte missa något.

Facebook

 

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber