Kampanjpriser på Cityförrådet

22 jan 2024 - Marcus Kårebrand

Vi på Cityförrådet ser alltid till att våra priser är konkurrenskraftiga, utöver det har vi ofta kampanjpriser på utvalda anläggningar. Ta en titt här för att se vilka priser som gäller för just din närmaste anläggning.

Är du nyfiken på att veta med så fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss för en visning.

 

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber