Hyra förråd nära Svalöv – Self storage

Behöver du mer utrymme? Cityförrådet erbjuder billiga förråd och self storage nära Svalöv. Perfekt för magasinering eller förvaring av saker du inte får plats med i hemmet eller på företaget. Våra self storage förråd finns i Billeberga och här kan du magasinera dina prylar och möbler hur länge du vill.

Prisvärda self storage förråd – perfekt för magasinering

Oavsett om du behöver self storage för temporär förvaring under en flytt, säsongsförvaring eller om du behöver mer långsiktig magasinering av möbler eller andra prylar så har vi en perfekt lösning till dig. Vi erbjuder mycket prisvärd förråd för er som bor i och omkring Svalöv. Det spelar ingen roll om du behöver lagra eller magasinera några få kartonger eller hela ditt bohag, vi har flera olika storlekar på våra self storage förråd som passar för alla typer av föremål.

Våra förråd är uppvärmda och ventilerade och dina tillhörigheter förvaras tryggt och säkert. Du har alltid enkel åtkomst till magasineringen när du behöver det. Våra priser är mycket prisvärda och vi erbjuder flexibla hyresalternativ. Du betalar endast för den lagringsplats du behöver, och vi har inga dolda avgifter. Boka ditt förråd nära Svalöv enkelt online eller kontakta oss via mail eller telefon om du har några frågor.

Vad kostar det att hyra ett förråd nära Svalöv?
Våra förråd kostar från drygt 300kr i månaden. Det beror givetvis på hur mycket som du behöver förvara. Vi har förråd nära Svalöv från 1 kvadratmeter upp till upp till 18 kvadratmeter.

Boka self storage förråd nära SvalövSe alla våra förrådsanläggningar här

Kontakta oss:
Tel: 073-250 13 41
E-Post: info@cityforradet.se

 

Self Storage Förråd Svalöv

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber