Hyra förråd i Göteborg

Hyr förråd i Göteborg för att snabbt få det extra utrymme som du behöver. Cityförrådet har många billiga förråd i Göteborg som du kan hyra. De finns i flera storlekar för att passa alla kunders olika behov. Förråden är dessutom uppvärmda och ventilerade så du kan lugnt förvara alla möjliga saker där. Boka ditt förråd enkelt online eller kontakta oss via mail eller telefon om du har några frågor.

Boka och hyr förråd online

Tel: 073-250 13 41
E-Post: info@cityforradet.se
Plats: Dagjämningsgatan 18, 415 09 Göteborg.

 

Frågor och svar om att hyra förråd i Göteborg

Här kan du läsa lite frågor och svar angående att hyra förråd i Göteborg. Du kan alltid kontakta Cityförrådet om det är något du undrar över.

 

Var finns era förråd i Göteborg?

Våra bekväma och billiga förråd i Göteborg finns i Kortedala på Dagjämningsgatan 18. Slå oss gärna en signal om du behöver hjälp att hitta hit.

 

Hur stora är förråden ?

Förråden i Göteborg finns från 1 m² upp till 18 m².
Så oavsett om du endast skall förvara eller magasinera några få saker eller om du skall magasinera en hel lägenhet så har vi förrådet till dig.

 

Hur mycket kostar det ?

Priserna är från 175kr/månad och uppåt.
Se på boka förråd i Göteborg sida för exakta priser och bokningslänk.

 

Förråd i Göteborg

Recensioner från våra kunder!

”I verkligt akut behov av förrådsutrymme blev jag oerhört tacksam över den snabba hjälp jag fick hos Cityförrådet i Helsingborg.
Jag fick samma dag jag ringde, komma och välja ett förråd jag tyckte var lämpligt för vårt behov och bara några dagar senare hade vi kontrakt och full tillgång till ett stort,varmt och fräscht förråd.
På plats finns bra utrustning för in- och utflytt samt ett väl fungerande säkerhetssystem.
Vi är supernöjda och känner att våra prylar är i gott förvar.
Särskilt tack till Camilla,som är effektiv,hjälpsam och mycket nåbar.”

– Amber